Атанас Стоянов: Ще бъда близо до хората по време на целия ми мандат

26 ноември 2019  |   0 коментара

Новоизбраният кмет на община Сандански Атанас Стоянов започна с промените в общинската администрация. Още в първата си работна седмица той премахна режима за пропускане на граждани в администрацията, който бил въведен в управлението на бившия кмет Кирил Котев.

Режимът вече е променен. Достъпът до сградата на общинската администрация освен за гражданите, но и за служителите е свободен. Това е едно мое виждане, което не е плод  на емоция, а моето виждане как трябва да работи една общинска администрация. Тази администрация трябва да е близо до санданската ни общност и до нашите съграждани и това е най-оптималният вариант – всеки да чувства тази сграда като такава, която трябва да решава проблемите им.

Това заяви за „Нет.Плюс“ кметът на община Сандански и заместник-председател на ВМРО Атанас Стоянов.

След като сформираме екип, ще направим така, че самите приемни дни на ръководството на община Сандански да са по-чести. За мен почти всеки ден е приемен. Така трябва да бъде, както виждате навън има опашка от граждани. Така го чувствам и за редно. Така ще бъде и през целия ми мандат – близо до хората, категоричен бе Стоянов.

Една от следващите промени би била свързана с преструктурирането на самата администрация. Вероятно до края на годината ще внеса в деловодството виждането ми за новата структура на общината. В нея ще бъде заложено и оперативната работа на общинската администрация. Това е един от начините. Ще съхраним всичко добро, което е направено от предишните екипи, но и ще поправим слабостите и грешките, заяви Атанас Стоянов.

Коментари

Напиши коментар

Вашият email адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са маркирани с *