Антон Андонов с коментар за динковизиращата се България

19 януари 2017  |   0 коментара

Румен Радев трябва да бъде президент на всички българи, защото тази институция има ролята на балансьор и трябва да отстоява нашите права и интереси.

Това заяви Антон Андонов, общински съветник в Стара Загора и член на Изпълнителния комитет на ВМРО и организатор за Стара Загора, Хасково и Кърджали, в предаването „Инфо Зона“ в ефира на телевизия „Стара Загора“

За съжаление България изгуби 5 години в лицето на досегашния президент Росен Плевнелиев. Той беше повече европеец и повече американофил, отколкото българин. Беше президент, посочен от Борисов, за да бъде безопасна игла, да слуша определена партийна централата и да рапортува и служи на определени европейски правителства, смята Андонов.

Неведнъж от ВМРО сме казвали – няма фили, няма фоби, българският национален интерес е над всичко, припомни патриотът.

По отношение на проблема с бедността в България Андонов посочи, че родителите ни са останали най-онеправдани – работили през целия си живот, имащи нужния трудов стаж, получават мизерните 100 евро.

Според него решението на проблема зависи от отговорността, която влагат политиците.

Андонов даде пример със социалните пенсии за инвалидност – около 400 000 пенсионери са реално нуждаещите се, останалите 600 000 души източват социалната система с фалшиви диагнози.

Пари за увеличение на трудовите пенсии има, осигуряването им е въпрос на разпределение, обясни той и посочи, че патриотите ще продължат да се борят за това.

Думата „динковизация“ е изключително актуална за 2016 г. От една страната става въпрос за невъзможността на държавата да охранява границата и да гарантира сигурността в малките населени места. В следствие на това се появяват самозванци и бабаити, взимат в свои ръце нещата, които са отговорност на държавата. От друга страна е бебето Динко – първото родено през 2017 г. от 13-годишна майка. Вместо героят-оплодител да понесе наказанието си, той бе глобен административно с 200 лв., заяви представителят на ВМРО.

В сферата на сигурността и социалните услуги реално държавата не съществува, категоричен бе Антон Андонов.

Коментари

Напиши коментар

Вашият email адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са маркирани с *