Антон Андонов: Либералните европейски политици не разбират, че сме във война

20 декември 2016  |   0 коментара

Светът отива към война, врагът е ясен, но вече не говорим за фронтове, за армии. Става дума за млади момчета и момичета, с промит мозък от ранна възраст, които в името на техния бог са готови да направят всичко.

Така Антон Андонов, член на Изпълнителния комитет на ВМРО и организатор за Стара Загора, Хасково и Кърджали, коментира терористичния акт в Берлин, при който кандидат-бежанец уби 12 души и рани десетки.

В предаването „Инфо Зона“ в ефира на телевизия „Стара Загора“ Андонов посочи, че когато Коранът се тълкува от „добри“ проповедници – стига се до подобни трагедии. По думите му, след като това се случва в останалите европейски държави, въпрос на време е да се случи и в София.

Проблемът е следният –либералните европейски политици не разбират, че ние наистина сме във война, започната именно от тях с т.нар. „арабски пролети“, поясни той.

По думите му България, Гърция и Италия са поставени в ролята на буферни държави, а натискът се усеща вече и в Харманли, и в София.

Според него България трябва да въведе рестрикции по отношение на мигрантската криза, за да опазим собствената си държава.

Докато не вкараш врага си там, където трябва да бъде, ще копаеш гробове, категоричен е Антон Андонов.

Отдавна ВМРО настоява нелегалните имигранти, влезли на територията на страната ни уж като бежанци, да бъдат настанявани в центрове от затворен тип, а съществуващите у нас лагери да се преобразуват в такива от закрит тип.

По отношение на съставянето на ново правителство областният координатор на ВМРО припомни, че Патриотите имат няколко основни приоритета – увеличаване на пенсиите, съживяване на икономиката и мигрантският въпрос, които трябва да залегнат в програмата на всяко правителство.

Коментари

Напиши коментар

Вашият email адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са маркирани с *