Антон Андонов е кандидатът на ВМРО за кмет на Стара Загора

Антон Андонов е кандидатът на ВМРО за кмет на Стара Загора

19 септември 2019  |   0 коментара

Той ще води и листата на партията за общински съветници

Източник: „Стара Загора 24

Областният координатор на ВМРО Антон Андонов влиза в битката за кмет на Стара Загора. Той ще води и листата на партията за общински съветници. В момента Андонов е общински съветник в местния парламент.

Благодарение на ВМРО джамията в Стара Загора не работи като джамия. Предложихме в Стара Загора да има ин витро програма, което предложение колегите от другите партии подкрепиха. По наша инициатива бяха сменени 836 турско-арабски имена в Стара Загора, коментира Антон Андонов.

Като основни приоритети в работата си той поставя нуждата от паркоместа, подпомагане на младите хора, озеленяване, ликвидиране на гетата. Градът ни се задъхва от движение. Стара Загора има нужда от повече паркоместа. Задължителна за нас е и програмата „Образована раждаемост”, защото трябва да се подпомогнат младите хора. Зелена Стара Загора също е сред моите приоритети. Трябва да се инвестират средства в повече озеленяване, категоричен е кандидатът за кмет от ВМРО.

Важен акцент от неговата програма е и премахването на гетата. Законите са за всички и трябва да се спазват. Ликвидирането на гетата ще помогне за решаването на два много сериозни проблема - наркотиците и проституцията, убеден е Андонов.

ВМРО издига кандидати в още четири общини в Старозагорска област. Д-р Чавдар Ангелов е кандидатът в Казанлък, Станимир Радевски в Павел баня, Росен Иванов в Чирпан и Генчо Колев в Опан. В Николаево и Гълъбово ВМРО ще се яви със самостоятелни листи за общински съветници.

Коментари

Напиши коментар

Вашият email адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са маркирани с *