Андрей Слабаков: Няма европейски ценности, има християнски ценности, това е християнски континент в крайна сметка

Андрей Слабаков: Няма европейски ценности, има християнски ценности, това е християнски континент в крайна сметка

09 юли 2019  |   0 коментара

Смятам да говоря това, което мисля и да внасям предложения, които смятам за уместни. Ще питам защо трябва да има два парламента. Като гражданин това ме изумява. Защо трябва да има в Брюксел и Страсбург. Упражнението на данъкоплатците им струва преки разходи 110 млн. евро, а с не преките 580 млн. евро. Над половин милиард е това безсмислено местене.

Това заяви евродепутатът от ВМРО Андрей Слабаков в предаването „Събуди се“ по Нова ТВ.

Слабаков каза, че първото му впечатление от Европарламента е, че има тежка бюрокрация и допълни, че на 3-и юли е бил на 13-часови гласувания.

В Европарламента имаше един, който се появи с къси панталонки, фланелчица и беше с развързани кларкове първия ден. А на втория ден смени кларковете с джапанки. Ходят си, както си искат, разясни режисьорът.

Има поне 5 места в Страсбург и поне 5 места в Брюксел - вътре в парламента, където се пуши, каза още той.

Новият евродепутат не се притеснява от езикови бариери и сподели, че няма проблем и се разбира с повечето хора, защото говори много добър италиански.

За колежката си от групата на Зелените Ска Келер обаче Андрей Слабаков хич не е ласкав:

Ска Келер името ѝ е Франциска Келер. Нищо хубаво не мисля за Франциска Келер. Такива войнстващи феминистки просто не ги харесвам.

Нямам нищо против това мъжете и жените да са равни. Даже мисля, че жените трябва да имат привилегии. Но този вид войнстващ феминизъм, който е абсолютно безсмислен, не го разбирам. Да решиш, че ухажването на жена е сексуален тормоз изглежда прекалено, констатира режисьорът.

Движението #MeToo е пълна тъпотия. 99% от това е абсолютна лъжа. Внезапно девойка се сеща, че е била изнасилена преди 15 години. Номера от селски вечеринки! Някой иска да изкара 5 лева - това е, каза евродепутатът от ВМРО/Европейски консерватори и реформисти.

Няма европейски ценности, има само християнски ценности. Европейските ценности стъпваха върху християнската основа преди да решат да ги махнат и да ги подменят с други неща, коментира още евродепутатът.

Какво би казал баща ми, ако беше жив? Вероятно би ми казал, че не съм много нормален, защото ще се събера с лоши другарчета. В Европейския парламент е пълно с разни кариеристи и партийни функционерчета, заяви Слабаков и увери, че ще работи само в интерес на България.

Целия разговор гледайте във видеото >>> 

Коментари

Напиши коментар

Вашият email адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са маркирани с *