Андонов: Патриотите сме незаобиколимият фактор в българската политика

Андонов: Патриотите сме незаобиколимият фактор в българската политика

08 февруари 2017  |   0 коментара

В разговор за обединението на патриотичните партии в България в ефира на телевизия „Стара Загора“ участваха Михаил Михайлов и Антон Андонов, координатори на АТАКА и ВМРО в Стара Загора.

Като буря в чаша вода Андонов определи спекулациите, че има разединение сред патриотите, потвърждавайки явяването на „Обединени патриоти – НФСБ, АТАКА и ВМРО“ на предстоящите парламентарни избори.

Резултатите от последните избори показаха, че ние сме незаобиколимият фактор в българската политика, категоричен бе той.

По думите на Михайлов медиите, които са на държавна хранилка, и голяма част от  политическия елит у нас не искат да има силна патриотична коалиция в България.

Андонов бе категоричен, че е несериозно да има сърдити една на друга партии, когато става дума за национални приоритети. Той припомни, че НФСБ, АТАКА и ВМРО са последователни през годините в отстояваните политики. Една от тях е повишаване на жизнения стандарт на българите, като се започне с увеличение на пенсиите, поясни той, припомняйки, че предложението на патриотите бе отхвърлено в парламента, а сега останалите партии го предлагат.

Михайлов допълни, че единствено патриотичните партии говорят за циганизацията и турцизацията на страната.

Представителите на АТАКА и ВМРО посочиха, че един от основните проблеми е младежката емиграция.

Растящата подкрепа за Обединените патриоти доказва, че сме прави. Дойде нашето време, за да спасим България, заяви Андонов.

Коментари

Напиши коментар

Вашият email адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са маркирани с *