Андонов: Ислямистите водят война без преговори и заложници, а само с показен терор

Андонов: Ислямистите водят война без преговори и заложници, а само с показен терор

07 юни 2017  |   0 коментара

На застаряващите европейски общества им липсваше работна ръка и допуснаха  на територията си много имигранти - хора, които нямат никакво намерение да се интегрират. Неинтегрирани, тези хора се превръщат в маргинали, чакащи някой да им „натисне“ копчето.

Това каза в членът на ръководството на ВМРО и организатор на партията за области Стара Загора, Хасково и Кърджали Антон Андонов в предаването „Инфо зона“ на телевизия „Стара Загора“.

Когато се отвори кутията на Пандора, тя трудно може да бъде затворена. Така Андонов коментира последния терористичен акт в британската столица.

Належаща е нуждата от обща европейска армия. Атентатите на ислямистите са на публични знакови места, за да насаждам страх, а извършителите се чувстват безнаказани, е мнението на политикът. Той посочи, че е време да се вземат кардинални решения по проблема за радикализма, а не европейците да си „заравят главата в пясъка“.

Войната се води по един начин – насилието се решава с насилие. Процесът, който започна в Европа е именно в държавите, които се гордееха, че имат трето, четвърто поколение имигранти. А факт е, че тези не искат да бъдат социализирани, а искат световна ислямска държава, каза още Андонов.

Това е изкривяване на исляма. Тези, които мислят, че извършвайки самоубийствен терор, ще отидат в Рая при 40-те девици, но всъщност зад тези атаки прозира дългата ръка на богати ислямски фондации от големите арабски държави. Това не са спорадични действия на хора, изпаднали във временно заблуждение. Това е война – без преговори и заложници, а само с показни терористични акции, допълни той.

Според него европейците не реагират адекватно, защото една война се води по правилата на война. ЕС има ресурса да се справи, но друг е въпросът иска ли, заяви още Антон Андонов.

Целия разговор с него по темата може да проследите във видеото>>>

Коментари

Напиши коментар

Вашият email адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са маркирани с *