Ангел Джамбазки с обиколка в Благоевградска област

Ангел Джамбазки с обиколка в Благоевградска област

15 май 2019  |   0 коментара

Кандидатът за евродепутат и водач на листата на ВМРО Ангел Джамбазки бе на обиколка в Благоевградска област. Той посети Благоевград, Сандански, Петрич, Гоце Делчев, Кресна. С него бе и кандидатът за евродепутат в листата на ВМРО от Благоевград Теодора Мичева.

Силна подкрепа за Ангел Джамбазки. Ние, много му се радваме, ще го подкрепим. Вижте го, той е сред хората и говори свободно с нас, споделиха благоевградчани.

Това е най-добрата кампания, да бъдеш близо до хората, да поговориш с тях и да разбереш от какво се вълнуват. Хората не искат да ни гледат само по телевизията и да слушат популистки обещания, те искат да те видят, да задават въпроси, да получават отговори лично, каза Ангел Джамбазки.

Ние много му се радваме, ще го подкрепим, защото е земен. Вижте го, той е сред хората, сред народа, говори свободно с нас! Тези другите са далеч, стоят си в София или в Брюксел и не искат да дойдат, да ни чуят,  сподели Кирил Петков от Благоевград, след кратък разговор с Джамбазки.

В Сандански Джамбазки се срещна с жителите на града по ул. „Македония“, където в разговорите с преминаващите хора той отговори на много въпроси, както и сподели своите виждания за настоящите проблеми в държавата.

След това посети шивашките цехове в Кресна и Сандански. А пък в град Петрич се присъединиха и другите кандидати в листата на ВМРО – Андрей Слабаков и ген. Димитър Шивиков. Там те бяха на среща с граждани, на която представиха визията на ВМРО за ЕС, както и отговориха на редица въпроси.

В гр. Гоце Делчев се присъедини и  Вергил Кацов, представител на ЗНС в листата на ВМРО. Кандидатите за ЕП поднесоха  цветя на паметника на загиналите във войните.

Коментари

Напиши коментар

Вашият email адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са маркирани с *