Ангел Джамбазки проведе срещи в Плевенския регион

Ангел Джамбазки проведе срещи в Плевенския регион

16 май 2019  |   0 коментара

На 14 май се проведе среща с граждани на Червен бряг с водача на листата на ВМРО - Българско национално движение  Ангел Джамбазки. В подкрепа на Джамбазки на срещата присъстваха и вицепремиерът, министър на отбраната и председател на ВМРО Красимир Каракачанов и народният представител от 15 МИР Плевен д-р Калин Поповски.

Хората от Червен бряг поставиха своите въпроси пред представителите на ВМРО, а водачът на листата Ангел Джамбазки говори пред присъстващите за важността да се гласува на предстоящите евроизбори и защо те са важни за България и българите.

Малко след това Ангел Джамбазки се срещна с превозвачи в Плевен, информира „Плевен за Плевен“.

И тримата български евродепутати, които отсъстваха при опита за отлагане на пакета „Макрон“, не мислеха, че разликата е толкова малка като смятаха, че ще загубим с много и от техните гласове не зависи нищо, каза на среща с превозвачи в Плевен кандидатът за евродепутат от ВМРО – БНД Ангел Джамбазки. Заедно с него в срещата участва и депутатът д-р Калин Поповски. Пред представителите от бранша Джамбазки припомни, че дотук на първо четене са приети трите документа от пакета „Мобилност“, но не е даден мандат за преговори.

Накрая се опитаха да направят всичко възможно да го пробутат в нарушение на правилата само и само да има нещо прието. И ако не бяха тримата наши евродепутати, които не се явиха в пленарна зала, бяхме докарали гласуването до отпадането на пакета от дневния ред на Европарламента, тъй като лично аз бях докарал англичани и германци да ни подкрепят, посочи Джамбазки.

Ангел Джамбазки сподели пред плевенските превозвачи, че пред следващия Европарламент има три варианта – да гласува приетото до момента в пълната цялост, което за България е катастрофалният вариант, да гласува преработен вариант или да не гласува нищо, като по думите и трите са еднакво възможни. До този момент нямахме човек в Комисията по транспорт и ако получа вашата подкрепа, ще поискам от моята група да имаме член там. За съжаление, всичко това не е от вчера, а върви от много по-отдавна, но за жалост никой не е чел – както всъщност се случи с Пакта за миграция, и с Истанбулската конвенция. Повечето разсъждават, че щом нещо идва от Запад, значи е добро, гласувайки го без дори да го погледнат, като за мен това е подмазваческа работа и липса на самочувствие, категоричен бе водачът на листата на ВМРО – БНД. Той заяви, че има ли България място в транспортната комисия, ще има повече възможности нашите евродепутати да бъдат по-активни и да вкарват предложения за промени.

По време на визитата си в Плевен Ангел Джамбазки посети шивашката фирма „Плевен 99“, където разговаря с ръководството и служителите, а също така се срещна с плевенчани пред предизборната шатра на ВМРО – БНД в центъра на града.

Коментари

Напиши коментар

Вашият email адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са маркирани с *