Ангел Джамбазки получи подкрепата на ямболци

Ангел Джамбазки получи подкрепата на ямболци

09 май 2019  |   0 коментара

От „Ямбол Прес“ съобщават, че стотици се събраха в ямболското село Генерал Инзово на фолклорния концерт „Да се хванем на хорото“, който се провежда в цялата страна с подкрепата на водача на листата на ВМРО - БНД за евроизборите Ангел Джамбазки.

Народният певец Илия Луков и Танцова формация „Мездра” поднесоха на публиката богата програма от народни песни и танци. Празничното настроение допълниха и фолклорни групи от областта, които получиха награди лично от Ангел Джамбазки. Пред присъстващите той обеща и в бъдеще да защитава интересите на България, така че тя да заеме своето достойно място в Европа. 

Малко преди  посещението си в с. Генерал Инзово Ангел Джамбазки се срещна с жителите на Ямбол. Заедно с него беше и Мария Цветкова, дъщеря на легендарните ямболски треньори по лека атлетика Галина и Йордан Атанасови, която заема осмо място в листата на ВМРО.

За ямболци водачът на листата Ангел Джамбазки е разпознаваема личност. Доказа го сърдечното му посрещане от хората и непринудените разговори, които те водеха с него. Гражданите на Ямбол заявиха подкрепата си за ВМРО и поздравиха водача на листата с досегашната му дейност като евродепутат, който милее за страната си.

Коментари

Напиши коментар

Вашият email адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са маркирани с *