Ангел Джамбазки: Пакетът „Мобилност“ се отлага – борбата продължава

Ангел Джамбазки: Пакетът „Мобилност“ се отлага – борбата продължава

27 март 2019  |   0 коментара

Председателят Таяни прие искането на българските представители в ЕП и отново отложи гласуването на скандалния проект „Макрон“, който е смъртоносен за българския бизнес и икономика.

Това написа във Фейсбук евродепутатът и заместник-председател на ВМРО Ангел Джамбазки.

Вчера вечерта българските представители в Европейския парламент, работещи в защита на националния интерес срещу пакета „Макрон“, убиващ българския транспортен бранш, изпратихме писмо до Антонио Таяни – председател на ЕП. Писмото бе с искане председателят да се позове на правило 175 от Правилника за дейността на ЕП и да върне пакета „Мобилност“ в комисията по транспорт заради огромния брой поправки, които вкарахме в зала. Именно огромният брой поправки, изработен от офисите на българските представители в ЕП, които работим заедно, над 1600 поправки са причината гласуването да бъде отложено, съобщава Джамбазки

Той споделя, че така, въпреки саботажа и предателството, които организираха някои български евродепутати, успяхме да отложим скандалното гласуване и този път.

Но не говорим нито за победа, нито за окончателен успех. Говорим за тактически успех, намалихме шансовете пакетът да бъде гласуван на две четения и окончателно приет. Борбата продължава, завършва Ангел Джамбазки.

Коментари

Напиши коментар

Вашият email адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са маркирани с *