Ангел Джамбазки към БСП: Бягането от работа не е патриотизъм

Ангел Джамбазки към БСП: Бягането от работа не е патриотизъм

17 март 2019  |   0 коментара

Българското общество прекалено се възбуди по нападението в Нова Зеландия. Да правим големи разследвания е излишно, все пак трябва да изкажем съболезнования към близките на жертвите.

Това заяви евродепутатът и заместник-председател на ВМРО Ангел Джамбазки в „Панорама" по БНТ.

Разговорът не е за религия. Вярата е за Бога. Задълженията на вероизповеданията са си техни. А кога за последно НАП направи проверка на всички вероизповедания, както правят за бележки от по 1,50 лв. от баби, попита още той.

Във Франция пред всеки един храм се вее гордо знамето на републиката. А защо и в България да няма знаме пред всеки един храм, без значение от религията. Така хората ще си напомнят, че трябва да застават зад държавата си, допълни Джамбазки.

БСП играят партизанска игра. Нямат право на коментар, когато са извън залата. Бягането от работа не е патриотизъм, коментира евродепутатът по повод отсъствието на депутатите от левицата в българския парламент.

Европа има нужда от възраждане. Европа трябва да се върне към това, което я направи модерен съюз, а именно отечество на нациите. То ще е и в български интерес, заяви Джамбазки.

Който гласува за БСП, гласува за господин Франс Тимерманс от ПЕС, който подкрепи Истанбулската конвенция, разкри той.

ОП в колко европейски листи ще се яви е Божа работа, шеговито завърши Ангел Джамбазки.

Вижте целия разговор с него във видеото>>>  

Коментари

Напиши коментар

Вашият email адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са маркирани с *