Ангел Джамбазки и Юлиан Ангелов гостуваха в Драгоман

Ангел Джамбазки и Юлиан Ангелов гостуваха в Драгоман

21 май 2019  |   0 коментара

Предизборна среща на ВМРО – БНД се проведе в Драгоман. На срещата, състояла се в Туристическия информационен център в града, присъстваха десетки жители на община Драгоман, а гости бяха евродепутатът и кандидат за втори мандат Ангел Джамбазки, народният представител и кандидат за евродепутат Юлиан Ангелов, народният представител Емил Димитров, председателят на ВМРО - Костинброд Николай Борисов и председателят на партията в Драгоман Лидия Банкова, която бе домакин на събитието.

Юлиан Ангелов говори за ценностите в Европа и Европейския съюз, като наблегна на това, че всеки народ в Съюза трябва да съхранява и пази идентичността си. Той говори и за проектозакон за възрастните хора, който ще бъде внесен за разглеждане в парламента след евроизборите. Ангелов сподели и за друго предложение, което ще внесат в парламента патриотите от ВМРО - за отпадане на таксите за ясли и детски градини. Предложението е таксите да се поемат от националния бюджет. 

Ангел Джамбазки от своя страна засегна темата за двойните стандарти в Евросъюза и за ощетяващия българските транспортни работници и фирми „Пакет Макрон”. Той добави още, че всеки един глас е важен и може да промени нещата. 

Лидия Банкова от местната структура на партията сподели за проблемите, които ще засегнат хората в неравностойно положение и самотно живеещите от 1 септември с отпадането на програмата за лични асистенти, по която в момента се възползват много нуждаещи се в Драгоман и селата в общината. 

Разпален диалог предизвика въпрос на жителка на Драгоман за западането на нивото в образованието и учебната програма. В диалога мнение изказа Николай Борисов, който е историк и учител и има близък поглед върху проблемите на образованието. 

Източник: balkanec.bg

Коментари

Напиши коментар

Вашият email адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са маркирани с *