Ангел Джамбазки е политик на 2017 г.

Ангел Джамбазки е политик на 2017 г.

16 декември 2017  |   0 коментара

За 22-ри път Дарик радио избра Политик на годината. За 2017 г. това е евродепутът и зам.-председател на ВМРО Ангел Джамбазки. Той си поделя отличието с колегите му от Европейския парламент Андрей Ковачев, Искра Михайлова и Сергей Станишев.

Наградата е заради техните общи позиции през годината за приемането на България в Шенген, отпадането на Механизма за сътрудничество и проверка за България и Румъния, отстояването на българския интерес за продължаването на кохезионната политика на Европейския съюз за намаляване на разликите между страните-членки, противопоставянето на двойните стандарти при храните, признаването на българското малцинство в Албания, защитата на българските общности в Македония, Сърбия и Косово и обучението на български език в Украйна, както и усилията за отпадането на визите за българите за Съединените американски щати.

„Тази награда за пореден път показва, че когато българските политици работят за благото на България, винаги има добри резултати. България е над всичко!“, каза Джамбазки и подчерта, че девизът „Съединението прави силата“, не е напразен.

Коментари

Напиши коментар

Вашият email адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са маркирани с *