Ангел Джамбазки: Двойният стандарт при БСП личи отдалече

Ангел Джамбазки: Двойният стандарт при БСП личи отдалече

20 ноември 2017  |   0 коментара

Реакцията на председателя на парламента Димитър Главчев е в резултат на една продължителна игра по нервите от страна на БСП. Тя няма да се разбере от българските граждани, но двойният стандарт в работата на опозицията личи отдалече.

Това каза в студиото на „България сутрин“ по телевизия „България ОН ЕР“ евродепутатът и заместник-председател на ВМРО Ангел Джамбазки.

Решението на шефа на парламента Димитър Главчев да напусне поста си дойде само ден, след като депутатите от опозицията внесоха подписка, с която настояха той да бъде отстранен като председател на НС. 

Главчев си навлече гнева на социалистите, които получиха подкрепа и от ДПС, защото в сряда изгони за едно заседание техния председател Корнелия Нинова с мотива, че обиждала премиера с изказването си. Тя пък цитира изказване на премиера, който преди време нарече депутатите „безделници“.

Във всяка една политическа организация има характери и личности, които защитават своето достойнство. Премиерът Борисов се стреми към това и безспорно жъне успех, посочи още Джамбазки.

Той бе категоричен, че оставката на Димитър Главчев е била единствената възможност да излезе от ситуацията, в която е бил поставен.

БСП си измисли сценария и прекрасно отигра с идването на председателя на Европейския парламент Антонио Таяни, заплашвайки с празна пленарна зала. Главчев нямаше какво друго да направи, каза още евродепутатът.

За вота на недоверие евродепутатът коментира, че левицата го иска на всяка цена, но още не са уточнили по каква тема ще е. Това им е опозиционната игра, защото по своя вина загубиха изборите. Сега естественият им и единствен партньор е ДПС – символ на корупцията в държавата. Самото Движение също показва признаци на изнервеност, че не е в управлението на страната, коментира Джамбазки.

Коментари

Напиши коментар

Вашият email адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са маркирани с *