Ангел Джамбазки: Двойните стандарти и различието в регионите са дори в България, а от там в Европейския съюз

16 май 2019  |   0 коментара

Водачът на листата на ВМРО – Българско национално движение Ангел Джамбазки в евроизборите се срещна със симпатизанти във Видин, съобщават от БНТ. Тези избори са много по-близки до всички хора, подчерта Джамбазки и призова да се гласува. Той открои основния проблем на региона.

Ангел Джамбазки, водач на листата на ВМРО – БНД за Европейски парламент:

Двойните стандарти и различието в регионите са дори в България, а от там в Европейския съюз. Имат един стандарт на живот в София, съвсем друг във Видин. Това няма как да не бъде проблем и това е и европейски проблем, който трябва да бъде решаван чрез инфраструктура.

В евролистата на ВМРО, която е подкрепена от още няколко политически организации, са включени хора, които могат да бъдат полезни на Отечеството, отбеляза Джамбазки.

Също така заместник-председателят на ВМРО обясни защо правим това обединение, а именно защото вярваме, че само обединени хората, които определяме себе си като български патриоти, можем да се противопоставим на заплахите, които ние виждаме.

Спиране на нелегалните мигранти и край на двойните стандарти  между Източната и Западна част на Европейския съюз са сред приоритетите, които според него трябва да бъдат решени. От ВМРО ще настояват също и за еднакво заплащане на труда в Европа.

Коментари

Напиши коментар

Вашият email адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са маркирани с *