Ангел Джамбазки: Да пазим своето самосъзнание, име, достойнство и българско самочувствие

Ангел Джамбазки: Да пазим своето самосъзнание, име, достойнство и българско самочувствие

23 май 2019  |   0 коментара

Гражданите на Елена градят църкви и училища, за да бранят това, което са. Те не робуват на чужди внушения. Те не се поддават на чужди влияния, а остават българи, запазват себе си, запазват Отечеството. Този пример трябва да следваме днес. Този пример е единствено верният – в запазването, доизграждането и развитието на нашата България, на нашето отечество, на нашата родина – православна, християнска и българска. Това трябва да браним и в политическите съюзи, в които живеем и в които се развиваме. Да пазим своето самосъзнание, своето име, своето достойнство, своето българско самочувствие. Бъдете здрави, бъдете горди българи! Това е по-важно от всичко останало. България над всичко! Да живее България!

С тези пламенни слова Ангел Джамбазки, водач на листата на ВМРО за Европейски парламент поздрави жителите и гостите на гр. Елена по повод православния християнски празник на Светите равноапостоли Константин и Елена - 21 май, когато и балканският град отбелязва като свой празник.

На тържественото събитие, сред официалните гости бяха и заместник областният управител на Великотърновска област Ивета Кабакчиева, депутатът и заместник-председател на партията на войводите доц. Милен Михов. В храма бе отслужена тържествена литургия от Великотърновския митрополит Григорий.

Коментари

Напиши коментар

Вашият email адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са маркирани с *