Ангел Джамбазки: ГЕРБ и БСП преписаха програмата ни

13 февруари 2017  |   0 коментара

Говоренето за консенсус в приоритетите на ГЕРБ и БСП с тези на Обединени патриоти всъщност се дължи, защото тези две партии преписаха програмата на Патриотите, заяви заместник-председателят на ВМРО - Българско национално движение и евродепутат Ангел Джамбазки в „България сутрин“ на телевизия Bulgaria ON AIR.

Идеите, които ГЕРБ е обявила като реформи в програмата си, са такива, каквито по време на управлението си можеха да проведат, но нямаха желание, каза той.

Джамбазки не изключва възможността на по-късен етап за коалиция между двете най-големи партии в България - ГЕРБ и БСП.

Не я изключвам, ако не се случи нормално управление на държавата след тези избори и се наложи да се направят нови. Тогава вече със сигурност ще има голяма коалиция, най-вероятно между ГЕРБ и БСП, коментира той.

Само след една година е нашето председателство на Европейския съюз, а ние не можем да изпуснем такъв инструмент заради вътрешнополитически неразбирателства.

Евродепутатът изказа мнението си и по случая с българския граничар, който преди 9 години стреля по турски бракониер, а миналата седмица Турция заведе срещу него наказателно производство. 

Джамбазки оправда действията на Михаил Цонков и обяви, че партията им обсъжда варианти, като един от тях е да го включи в листите си за вота на избираеми места, защото така ще получи имунитет.

Коментари

Напиши коментар

Вашият email адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са маркирани с *