Ангел Джамбазки - втори в листата за изборите за ЕП

Ангел Джамбазки - втори в листата за изборите за ЕП

14 април 2014  |   1 коментар

Заместник-председателят на ВМРО Ангел Джамбазки да бъде на второ място в листата с кандидати за евроизборите на коалицията „България без цензура, ВМРО, ЗНС и Гергьовден“ предложи лидерът на ББЦ Николай Бареков.

Това бе оповестено по време на среща в с. Склаве със симпатизанти и кметове на ВМРО от селата в община Сандански. Срещата е част от обиколките на лидерите на коалицията из Югозападна България. Бареков обясни, че  ще издигне номинацията на Джамбазки на коалиционния съвет, който ще вземе окончателно решение за подредбата на листата.

Домакин на срещата бе Атанас Стоянов – член на Националния изпълнителен комитет на ВМРО и председател на Общинския съвет в Сандански. Стоянов откри дискусията с думите, че най-важната и неотложна политическа задача, която стои пред коалицията е да върне България на българите.

Лидерите обсъдиха с местните хора проблемите на област Благоевград и начините за решаването им. Заместник-председателят на ВМРО Ангел Джамбазки направи трагичната констатация, че регионът дори не се управлява от Муса Палев – областният управител, наложен от ДПС, а от народният представител и бивш кмет на Гърмен Ахмед Башев.

Участниците в срещата се обединиха около мнението, че всячески трябва да се работи за поставянето на партията ДПС в изолация и тази цел си поставя коалиционният съюз между „България без цензура“, ВМРО, ЗНС и „Гергьовден“.

Видеоматериал от срещата с граждани от региона на Сандански може да гледате тук

Коментари

  • TAMARA ZDRAVKOVA

    април 14, 2014 в 7:52

    ами ние в София какво да правим,нали знаеш че без теб неможем

Напиши коментар

Вашият email адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са маркирани с *