Ангел Джамбазки: Битовата етническа циганска престъпност може и ще бъде пречупена само с желязна ръка

Ангел Джамбазки: Битовата етническа циганска престъпност може и ще бъде пречупена само с желязна ръка

25 юни 2019  |   0 коментара

Бирена капачка и други тъпи причини да си розов лицемерен „либерал“ и да те пребият пияни цигани. И да се опитваш да оправдаваш безобразното поведение на пияни цигани, почти убили човек без причина. За забавление. Както обикновено, прочее.

Това коментира във Фейсбук страницата си евродепутатът и заместник-председател на ВМРО Ангел Джамбазки.

Безумно тъпият текст в информационната медия „Уеб кафе“ се опитва да коментира някак поредното циганско изстъпление, почти довършен опит за убийство по хулигански подбуди, извършен от две и повече лица от цигански произход, видимо пияни.

Целта е ясна – налице е поредното циганско изстъпление, трябва някак да се замаже положението, да се дрънкат всякакви глупотевини и кухи фрази, само и само да не става въпрос, кои точно са извършителите, каква е биографията им, какви са мотивите им, казва Джамбазки.

Кратък цитат: „В родителските оправдания за стореното от двамата братя прозира една сбъркана гледна точка за това как функционира светът. Ако те не са видели друг пример, може би не трябва да очакваме и от тях нещо по-добро.“

Скандално оправдание на поредно циганско изстъпление. Ако не били видели друг пример, да не очакваме нищо добро... Гледай ти, добре, че горките не са гледали филм за канибали като малки. Ами ако бяха попаднали на някоя поредица, засягаща проблемите на зоофилията в Пакистан? Ами ако бяха гледали и двете, пък да срещнат автора на тази либерална полюция? Дали щеше да мисли по същия начин, пише Джамбазки.

И изобщо - пореден пример за това как т.нар. либерали, джендъри и прочее активисти всъщност оправдават, закрилят, прикриват битовата етническа циганска престъпност. Как вадят вода от сто кладенеца само и само да прикрият основния проблем.  Битовата етническа циганска престъпност може и ще бъде пречупена само с желязна ръка, категоричен е заместник-председателят на ВМРО.

Коментари

Напиши коментар

Вашият email адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са маркирани с *