Ангел Джамбазки бе гост на събрание на ВМРО – Пазарджик

Ангел Джамбазки бе гост на събрание на ВМРО – Пазарджик

19 март 2019  |   0 коментара

На 17 март бе проведено събрание на ВМРО - Пазарджик, на което бяха избрани делегати за предстоящия конгрес на партията, който ще се проведе на 23 март в столицата.

Георги Коприщенов - председател на ВМРО Пазарджик, запозна присъстващите с инициативите на местната организация и предстоящото честване на деня на Тракия на 26 март.

Гости на мероприятието бяха Ангел Джамбазки - заместник-председател на ВМРО и европейски депутат, и Кузо Божинов - областен организатор, както и членове от структурите на ВМРО от Септември, Батак и Брацигово.

Представителят на ВМРО в Европейския парламент обърна внимание за важността на европейските избори и влиянието на създаваните политики върху живота на всеки. Отстояването на българския национален интерес и ценности на европейско ниво ще допринесе за съхраняването ни като народ и за просперитета на Родината.

Срещата премина в непринуден разговор и Ангел Джамбазки отговори на поставените му въпроси и представи конкретни примери и решения по важни за България теми. Усилията, полагани от него, го превърнаха в най-дейния и разпознаваем български евродепутат, от когото Родината и всеки патриот имат нужда за осъществяване на нашата цел - добруването на България и българите.

Коментари

Напиши коментар

Вашият email адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са маркирани с *