Ангел Джамбазки: Бареков излъга „Атака” за евроконсерваторите

Ангел Джамбазки: Бареков излъга „Атака” за евроконсерваторите

27 февруари 2019  |   0 коментара

Според заместник-председателя на ВМРО колегата му в ЕП само обещавал на хората на Сидеров, че ще бъдат приети, а нямало никакви предварителни разговори

Не виждам нищо по-демократично, чисто и прозрачно от това да се направят вътрешни избори. Ако някой лидер на политическа партия иска да се постави начело в някаква листа, не би трябвало да се притеснява да се яви на тези избори и да докаже своята политическа тежест, каза евродепутатът Ангел Джамбазки в предаването „Лице в лице“ по БТВ.

Лично аз имам 5 години биография зад гърба си в Европейския парламент. Имам задължения към хората, които са ни избрали. Лично аз правя тази кампания в името на общото благо, то не е за мен, поясни той.

Нелепо е хората, които създадоха Моленбек да ни учат на интеграция. Моленбек е чужда територия в Белгия, в сърцето на Европейския парламент. Нелепо е белгийци, французи и германци да ни учат на интеграция. Те се провалиха в това, коментира евродепутатът относно резолюцията на Европарламента за системните нарушения на правата на циганите в Европа.

Причината да не бъде приета „Атака“ е начинът, по който беше предложена - нелепо и неумело от човека, който ги предложи, моят колега в ЕП Николай Бареков, заяви заместник-председателят на ВМРО Ангел Джамбазки.

По думите му, Бареков буквално е излъгал „Атака“, твърдейки, че партията ще бъде приета в консервативното семейство в ЕП. 

Бареков твърдял, че „Атака“ ще бъдат приети и че той бил свършил работата, нямало проблеми, но това не било така.

Коментари

Напиши коментар

Вашият email адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са маркирани с *