Ангел Джамбазки: Антиевропейските настроения ги създава Брюксел

Ангел Джамбазки: Антиевропейските настроения ги създава Брюксел

22 април 2019  |   0 коментара

Непрозрачна политика, в която неизбран от никого човек като Юнкер, като Тимерманс, като Аврамопулос взимат решения, които ние с Вас ще плащаме. Така Ангел Джамбазки определи основната причина за антиевропейските настроения като ги обобщи с думите „ишиас политика“. Водачът на листата на ВМРО за европейските избори гостува в „Сутрешен блок“ на БНТ.

В листата хората от ВМРО са трима-четирима, останалите са доказали се в българското общество граждани, професионалисти и родолюбци.

Така водачът на листата на ВМРО описа кандидатите на партията и потвърди, че целта им е да спечелят 2 от 17-те места, които България ще заема в Европарламента.

Според Джамбазки явяването в коалиция с НФСБ и Атака би било по-логично, но щом няма постижимо споразумение между другите две политически сили, е по-добре всяка от партиите да се яви отделно.

Относно конкуренцията за гласовете на родолюбците, той заяви, че тези организации („Воля“, Възраждане - б.ред.) имат съвсем различен профил и определи като „турски родолюбци“ част от тях, добавяйки, че вторият в листата на коалицията около „Воля“ - Орхан Исмаилов, е подозиран силно за връзки с турското общество и служби за сигурност.

За Джамбазки ново споразумение за пакет „Мобилност“ е един от основните приоритети на българските евродепутати в състава на следващия Европейски парламент. Сред другите изброени от него приоритети са България да не се присъединява към Глобалния пакт за миграция на ООН, нулева миграция, охраната на външните граници на Европейския съюз и недопускане на промени в българските традиции.

Целия разговор с Ангел Джамбазки гледайте във видеото >>>

Коментари

Напиши коментар

Вашият email адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са маркирани с *