Ангелов начерта приоритетите на Патриотите за парламентарната 2016 г.

13 януари 2016  |   0 коментара

Организационният секретар на ВМРО и народен представител от Патриотичния фронт Юлиан Ангелов коментира приоритетите на Патриотите в предстоящата парламентарна 2016 г. в предаването „Референдум“ по БНТ.

Ангелов очерта, че насоките, по които ще се работи през 2016 г., са разрешаване на проблема с битовата престъпност и доизграждането на защитеното съоръжение по границата с Република Турция.

Също така депутатите от ПФ ще настояват за изгонването на нелегалните имигранти извън България, като секретарят на ВМРО поясни, че не става въпрос за бежанците, които са малка част от влезлите в страната.

От казаното от Ангелов стана ясно, че приоритетно ще се действа и за извършване на ревизията в сектор енергетика. Той настоява, че трябва да бъдат осветлени хората, които по думите му вече 25 години живеят на гърба на българския народ, смучейки от енергетиката.

Българите в чужбина винаги са били от изключителна важност за ВМРО и Патриотичния фронт, допълни депутатът и направи заявка, че по техните проблеми ще продължава да се работи и през 2016 г. в българското Народно събрание.

Според него не е нормално българските народни представители, без значение от коя политическа сила са, да не гласуват заедно, когато се касае за националните интереси.

Коментари

Напиши коментар

Вашият email адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са маркирани с *