Ангелов за работата в парламента: Няма да позволим лъжите и демагогията да пробият

05 юни 2017  |   0 коментара

Организационният секретар на ВМРО и депутат от Обединени патриоти Юлиан Ангелов бе гост в „Паралакс“ по ТВ СКАТ. Темата на предаването „Кой клати държавата?“ засегна поведението на различните парламентарни групи в 44-тото Народно събрание и работата на депутатите.

Всеки народен представител, който има желание да работи, го прави.  Всички депутати от парламентарната група на Обединени патриоти са активни, присъстват в зала и ходят на заседанията на комисиите си. Всеки от тях има непрекъснато срещи с граждани, със съсловни организации, заяви Ангелов.

В момента подготвяме различни законодателни промени, но първо ги съгласуваме с колеги от други парламентарни групи, за да съберем максимална подкрепа за предложенията си, информира още той.

Самият Ангелов е член на комисията по външни работи към парламента и тази по политиките за българите в чужбина. Присъствал е на три заседания на комисиите и посочи, че депутатите на Патриотите активно участват в тях. Единствено от опозицията не са редовни, сподели Юлиан Ангелов.

Години наред гледахме как „работят“ БСП и ДПС за държавните интереси. Гледахме как ги интересуваше само личната облага и за държавата несе постигна нищо. Те са доказали, че работят само за себе си, така че критики от тях не приемаме, коментира народният представител от Обединени патриоти.

Той коментира също и факта, че сега тези същите партии говорят как най-лоши били Обединените патриоти, а допреди месец и нещо председателят на БСП г-жа Нинова е заявявала, че ако спечели изборите, вижда партньор в лицето именно на Обединени патриоти.

За 30-40 дена от най-добри станахме най-лоши. Вече сме лоши за г-жа Нинова, защото отстояваме интересите си и на нашите избиратели. Няма да позволим лъжите и демагогията за пробиват, категоричен бе Юлиан Ангелов.

Целя разговор в предаването проследете във видеото >>>

Коментари

Напиши коментар

Вашият email адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са маркирани с *