Александър Сиди ще съди Веселин Марешки

Александър Сиди ще съди Веселин Марешки

17 януари 2019  |   0 коментара

Когато вместо политик или аптекарски бос се изживяваш като прокурор, вероятно имаш проблеми и смяташ, че си някаква друга личност, иронизира Сиди

Народният представител от ВМРО в ПГ на „Обединени патриоти“ Александър Сиди ще съди лидера на „Воля“ Веселин Марешки за клевета. Това обяви депутатът пред журналисти в парламента. Повод е твърдение на Марешки, че Сиди е искал подкуп от 10 000 лв. от бившия директор на „Басейнова дирекция“ в Пловдив Георги Семерджиев.

Не може да се допуска за пореден път Марешки да разпространява клевети и лъжи от трибуната на Народното събрание, заяви категорично заместник-председателят на ВМРО и заместник-председател на ПГ „Обединени патриоти“ Искрен Веселинов.

Най-логичното е, ако имаш проблем, да се обърнеш към МВР и прокуратурата, коментира Сиди. Според него, обаче, вместо към компетентните органи, Семерджиев и Марешки са се обърнали един към друг. Тъй като Марешки още през октомври 2018 г. е коментирал темата, Сиди е поискал справка от МВР дали са постъпвали сигнали от Семерджиев срещу него. На 2 ноември от министерството са отговорили с писмо, че при направена справка в дневниците за предложения и сигнали на ОД МВР Пловдив не са открити данни за депозирани сигнали от Георги Семерджиев.

Сиди обвини Марешки, че имал фиксации върху него. Той смята, че Марешки има „сериозни психиатрични проблеми“.

Когато вместо политик или аптекарски бос се изживяваш като прокурор, вероятно имаш проблеми и смяташ, че си някаква друга личност, допълни депутатът.

Александър Сиди вярва, че ще спечели делото срещу Веселин Марешки за клевета и ще използва парите за инициативата на ВМРО за изграждане на паметник на Тодор Александров в Пловдив. Дори ще напиша, че Марешки и Семерджиев са дарители за паметника, завърши депутатът.

Коментари

Напиши коментар

Вашият email адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са маркирани с *