Александър Сиди: Хулиганските прояви са все по-чести - обществото търси възмездие

Александър Сиди: Хулиганските прояви са все по-чести - обществото търси възмездие

12 април 2019  |   0 коментара

Съкратената съдебна процедура трябва да се премахне, категоричен бе депутатът

Напрежението ще стихне. Габрово е поредното колче в циганизацията на България. Тази конкретна общност злоупотребява с правата си. Държавата постоянно се опитва да интегрира тези хора. Но парите потъват в джобовете на техните барони, а това провокира чувството на безнаказаност. Хулиганските прояви стават все по-ежедневни. Трябва да приемем концепцията на Красимир Каракачанов. Въпреки че тя не е панацея. Започнаха законодателните инициативи в правилната посока, коментира депутатът от ВМРО Александър Сиди в предаването „Денят ОН ЕР“.

Според него трябва да се премахне съкратената съдебна процедура. Усещането за безнаказаност е големият проблем в България. Полицията си върши работата. Прокуратурата е тази, която преценява кой да бъде задържан и кой пуснат. Хората искат възмездие. Държавата трябва да им го даде, подчерта депутатът.

По думите на Сиди проблемът на „Апартаментгейт“ са вратичките в закона, оставени през годините по различни причини.

Имотните сделки, които се сключват, са много по-различни от офертите по интернет сайтовете. Не всеки заслужава да бъде пожертван в името на партията си, щом срещу него няма достатъчно доказателства. Така се изчерпва доверието на хората в държавата, изтъкна гостът Сиди.

Ангел Джамбазки трябва да стане член на Европарламента. Той трябва да продължава да се бори за правата на българските граждани. Всички патриотично мислещи хора трябва да гласуват за него, заяви Александър Сиди.

Целия разговор вижте във видеото>>>

Коментари

Напиши коментар

Вашият email адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са маркирани с *