Александър Сиди: Хората искат решения, а не абсурдни разговори

Александър Сиди: Хората искат решения, а не абсурдни разговори

22 април 2020  |   0 коментара

Смятам, че трябва да спрем да си говорим по толкова безумен, политически начин. Това ниво на разговори е абсурдно. Хората искат от нас решения, а не да се събираме, за да излезе лидерът на БСП и да казва, колко лошо е това извънредно положение.

Това заяви в предаването „Плюс-минус. Коментарът след новините” по НОВА депутатът от ВМРО Александър Сиди.
Той коментира, че БСП са направили абсурдни предложения по Закона за извънредното положение, само за да могат да участват по някакъв начин. По негови думи предложенията им са щели да попречат на нормалното ценообразуване на стоките в страната.

Каквито и предложения да имат БСП – има си законов път, могат да ги внесат в деловодството на Народното събрание и те ще бъдат разгледани, добави Сиди.

Във връзка с проваленото изслушване в Народното събрание във вторник депутатът заяви:

Борисов е изключително активен по медиите и обяснява мерките, предприети от правителството. Смятам, че не е сериозно да занимаваме цялото Народно събрание, за да можем да задоволим партийното его на определен политически лидер.

Александър Сиди заяви, че отворените пазари са по предложение на ВМРО и така търговците могат да продават стоката си. Направили са и ново предложение за ваучери от по 100 лв. за всички български граждани, както и да се намали ДДС. Той подчерта, че в коалицията съществува добър диалог и сега най-важно е да се излезе по добър начин от тази криза.

Едно от предложенията на ВМРО е парковете и градинките да се отворят. Това обаче трябва да бъде прието от Националния оперативен щаб.

Наказанието пробация да бъде в морга или интензивно отделение. Това ще е по-добра превенция, за да може да види виновникът какво е направил, коментира Сиди във връзка с предложения за промяна в Наказателния кодекс.

Коментари

Напиши коментар

Вашият email адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са маркирани с *