Александър Сиди: Трябва да се доверяваме на Националния оперативен щаб

Александър Сиди: Трябва да се доверяваме на Националния оперативен щаб

18 май 2020  |   0 коментара

В някои решения нямаше логика – в заведенията на закрито не може, в МОЛ – може, коментира депутатът

Виждаме че хората започват да се връщат към нормалния си ритъм на живот, което за нас е правилно, каза в интервю за предаването „Тази сутрин“ по БТВ депутатът от ВМРО Александър Сиди.

В някои решения нямаше логика – в заведенията на закрито не може, в МОЛ – може, коментира депутатът.

Според него в обществото остава впечатлението, че някои неща са недомислени и това поражда напрежение. Депутатът призова обаче да се доверяваме на Националния оперативен щаб.

Сиди обяви, че намаляването на ДДС за заведенията е предложение именно на ВМРО. От партията настояваха и за ваучери за работещите българи за почивка на българското Черноморие. Засега обаче ще е само за медиците и полицаите, които работят на първа линия – по 210 лв.

Народният представител от ВМРО напомни също, че именно на партията е било предложението държавата да дава пари за чартърите.

Той коментира и предупреждението на Европейската комисия заради решението в големите хранителни вериги да има обособени щандове за местни продукти. Това е поредното лицемерие на Брюксел – във Франция и Италия – може, в България – не може, посочи Александър Сиди.

Коментари

Напиши коментар

Вашият email адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са маркирани с *