Александър Сиди: Със или без партньори - ВМРО е готова за евроизборите

Александър Сиди: Със или без партньори - ВМРО е готова за евроизборите

25 март 2019  |   0 коментара

Все по-трудно лидерите на Патриотите сядат заедно да обсъждат проблемите си

На въпроса как ще работят в парламента Патриотите, ако се наложи председателят на парламентарната група на ГЕРБ да се оттегли, народният представител от ВМРО отговори:

Просто ще работим с друг човек. ГЕРБ знаят как бързо да решават проблемите си. ОП сами взимат решенията си. Всяко нещо ще рефлектира върху изборите. Всеки скандал ерозира доверието към политиците.

На конгреса на ВМРО Сидеров каза, че ще подкрепи Джамбазки и че единението е пътят. ВМРО върви напред. Ние сме готови. Най-добрият вариант е партиите от ОП да се явят заедно на евроизборите. Все по-трудно е тримата лидери да сядат заедно да коментират проблемите. Не знам какво пречи на ОП да се яви заедно на изборите. Ние бяхме коректни към партньорите си, коментира депутатът от ПГ на „Обединени патриоти“ Александър Сиди в предаването „България сутрин“ по „България ОН ЕР“.

По негови подозрения скандалите в малката коалиция във властта са с цел „сериозен PR“.

Правим глупости. Срамота е трима зрели мъже да не могат да седнат на една маса и да говорят. Месеците до изборите ще протекат по същия начин. Има вариант да се явим заедно. ВМРО не разсъждава само за един мандат, подчерта народният представител.

По пътя ни има предизвикателства. Явяването ни отделно на евроизборите не подкопава стабилността на коалицията ни във властта. Трябваше да се организираме много по-рано. На 24 април ще стане ясно как ще се явим на евроизборите и кой ще бъде водач на листата, обясни Сиди.

Вижте целия разговор в следното видео>>>

Коментари

Напиши коментар

Вашият email адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са маркирани с *