Александър Сиди: Малките населени места са оставени на произвола на банди

Александър Сиди: Малките населени места са оставени на произвола на банди

12 февруари 2020  |   0 коментара

В програмата за управление на ГЕРБ и „Обединени патриоти“ е вписан Закона за доброволчеството. Предлагаме част от политиката на ВМРО за сигурността на българските граждани. Малките населени места са оставени на произвола на банди. Уверен съм, че имаме подкрепата на ГЕРБ.

Това заяви депутатът от ВМРО Александър Сиди в предаването „Още от деня“ по БНТ

И сега има доброволни отряди, които пазят селата. Не искаме тези хора да имат право да стрелят, а да могат да задържат крадци докато дойде полицията, допълни Сиди.

Народният представител от ВМРО коментира и идеята за българска изложба в Лувъра: 

Българската изложба в Лувъра трябва да включва българска история. Много години слушахме, че Османско робство не е имало, а този тип изложба показва неистините.

Няма проникване на османска култура в християнската българска култура. Радвам се, че от Българската православна църква имаха категорична позиция. БПЦ най-после се завръща в живота на българина, каза още той. 

Припомняме, че Светият синод не даде разрешение за българската изложба в Лувъра. Духовниците изпратиха писмо до Министерството на културата, което завършва с думите: „Светият синод не дава благословия експонати на НЦИАМ и ЦИАИ да участват в спомената изложба“.

По повод скандала със сексуалното обучение на четвъртокласници Александър Сиди каза:

Защо някакви хора яростно се опитват да наложат джендър образование в училищата. Абсурдно е. Не може да учат четвъртокласници, че е нормално да бъдат привлечени от същия пол. Половете са мъжки и женски, другото са изврaщения.

Коментари

Напиши коментар

Вашият email адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са маркирани с *