Александър Сиди за барикадиралите се медицински сестри: Такива ПР акции единствено нагнетяват напрежението

Александър Сиди за барикадиралите се медицински сестри: Такива ПР акции единствено нагнетяват напрежението

06 март 2020  |   0 коментара

Протестът на медицинските сестри отпреди месеци и това, което се случи днес, са две различни неща. Протестът има искания, които може би са справедливи и трябва да видим какво ние, политиците, можем да помогнем. Но провокациите, които се случиха тази нощ и тази сутрин, са неприемливи.

Това коментира в кулоарите на парламента народният представител от ВМРО в ПГ „Обединени патриоти“ Александър Сиди във връзка с барикадиралите се в сградата на НС протестиращи медицински сестри.

Сградата на Народното събрание все пак е обществена сграда. Не мисля, че това е формата и начина на протест. А да висиш от прозорците, създава единствено напрежение, а не опит за решаване на проблемите, категоричен е депутатът.

Според него тези протестиращи медицински сестри са абсолютно наясно, че министърът на здравеопазването в момента не е в страната, затова и за него е необяснимо какво правят те цяла нощ в сградата на Народното събрание.

Вярвам, че трябва да успокоим обществото, а такива ПР акции не трябва да се правят, защото те единствено нагнетяват напрежението и в никакъв случай не решават проблемите, заяви Александър Сиди.

Коментари

Напиши коментар

Вашият email адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са маркирани с *