Александър Сиди: Държавата вече 30 години си затваря очите за проблема с гетата

13 юли 2017  |   0 коментара

От Обединени патриоти настояват законите да важат за всички с равна сила

Повече от 800 души от цигански произход без адресна регистрация са били изведени от Асеновград.

Това съобщи в студиото на „Денят ON AIR“ по телевизия Bulgaria ON AIR народният представител от Обединени патриоти и член на ръководството на ВМРО Александър Сиди.

Въпросните хора са изпратени обратно на местата, от които първоначално са дошли. Имаме намерение всякакви незаконосъобразни дейности да бъдат спирани още в зародиш. По този начин ще осигурим сигурност и спокойствие за обществото, тъй като държавата вече 30 години си затваря очите за циганския проблем, коментира Сиди.

Той посочи, че Обединени патриоти вече са предприели конкретни мерки и като за начало предстои изграждането на Районно полицейско управление в махалата в Асеновград.

Искаме законите да важат с еднаква сила за всички. По този начин ще може да се следи редът в района от близо, категоричен бе депутатът.

А във връзка с разноцветните мнения около заложените промени в Закона за движение по пътищата, Александър Сиди коментира, че е напълно нормално, когато един автомобил бъде спрян за проверка от органите на реда, редом с водача да бъдат проверени и пътниците в него.

Коментари

Напиши коментар

Вашият email адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са маркирани с *