Александър Сиди: Да мотивирам един млад човек да остане в България е само началото

Александър Сиди: Да мотивирам един млад човек да остане в България е само началото

27 февруари 2017  |   0 коментара

В Деня на Прошка „Обединени патриоти - НФСБ, АТАКА и ВМРО“ в Пловдив откриха с молебен в катедралния храм „Света Богородица“ предизборната си кампания, съобщава Gustonews.bg.

Координаторът на ВМРО Александър Сиди, който е втори в листата на патриотите заяви:

„Ние ще водим една позитивна кампания, както винаги сме го правили - в името на доброто на Пловдив и пловдивчани. Смятаме, че моделът вляво и вдясно, който ни управлява вече 27 години, е време да свърши. Обединените патриоти доказаха на президентските избори, че могат да бъдат новият незаобиколен фактор на българската политика, защото реалностите се промениха, след като изместихме ДПС от третото място и от тук нататък пътят на Обединените патриоти е само напред и нагоре. Затова вярваме, че на тези избори ще постигнем втори или дори първи резултат. Надяваме се в Пловдив на поне 3 мандата, надяваме се в държавата на 53-55 мандата. Така че вярваме в един успех, който ще бъде и успех за България.”

Александър Сиди обясни, че темите за оградата по границата и увеличението на пенсиите продължават да са актуални за Патриотите. Но лично неговият ангажимент като депутат ще бъде да  направи всичко по силите си, поне един млад човек да остане в страната ни.

 „Лично аз като млад човек съм намерил своя път и смисъл да остана в тази държава, надявам се с различни законодателни инициативи да накарам поне още един млад човек да остане, това би било успех”, заяви Сиди и допълни: „Пловдив е място, което се развива, той е икономическото сърце на България. Това имах предвид като казах, че искам да мотивирам поне един млад човек да остане в България. Един е само началото.”

В Деня на Прошка той обясни, че е поискал прошка от своите родители, от съпартийците си и от политическите си опоненти. Прошка е поискал и от водача на листата на патриотите Славчо Атанасов,  за когото се изписали разни неща за взаимни бивши конфликти. „Такива е нямало. Имало е различия в нашите политически възгледи, но в крайна сметка сме обединени от една обща кауза – доброто на България” – каза още вторият в листата на Патриотите в Пловдив - Александър Сиди.

Коментари

Напиши коментар

Вашият email адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са маркирани с *