Александър Сиди: ВМРО стои стабилно на политическата сцена

Александър Сиди: ВМРО стои стабилно на политическата сцена

20 април 2019  |   0 коментара

Твърдо вярвам, че нашият път е път напред с Ангел Джамбазки. Изследванията показват също, че сме по верния път. Щом не стана с обединение на патриотичните партии, то сега ВМРО ще обедини всички патриотично мислещи хора за предстоящите избори за ЕП.

Това каза депутатът от ВМРО в ПГ на „Обединени патриоти“ Александър Сиди в живото включване на предаването „Плюс-минус – Коментарът след новините“ по Нова ТВ.

Относно БСП депутатът каза, че опозицията прави политика в студиата, а не в пленарна зала, където ѝ е мястото. Неведнъж БСП вадят данни, които се оказват неверни.

На въпроса на водещите дали ще има предсрочни избори за народни представители, Сиди отговори, че не вижда причина за оставката на кабинета Борисов.

ВМРО стои стабилно на политическата сцена. След тези избори ще сме по-силни – с един или двама евродепутати. Работим за българщината за една нова Еворпа, Европа на отечествата Европа без двойни стандарти и без Макрон, категоричен бе воеводата.

Запитан от водещите, Сиди потвърди, че и самият той е част от листата на ВМРО за евровота.

Относно действията на ректора на ВТУ депутатът сподели:

Академичната общност от този университет се свързаха с нас и ни дадоха десетки сигнали. Ректорът на ВТУ грубо погазва академичната автономия, за която десетки години други хора са се борили. Автономия, която дава права на студентите да се самоуправляват. Вчера по абсурден начин са прекратени изборите за Студентски съвет. Тези скандали са покровителствани от една етническа партия. Това са хора, които се опитват да покровителстват беззаконието в университета и е ясно коя е.

На финал по повод годишнината от Априлското въстание Александър Сиди подари българско знаме на предаването.

Коментари

Напиши коментар

Вашият email адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са маркирани с *