Александър Сиди: ВМРО е  голямата новина и изненада на тези избори

Александър Сиди: ВМРО е голямата новина и изненада на тези избори

30 май 2019  |   0 коментара

В крайна сметка идеята беше да привлечем към себе си хора, които мислят като нас, каза депутатът от ВМРО

Андрей Слабаков направи един добър преференциален резултат, с което спечели своето място в Европарламента, а иначе ВМРО е и голямата новина и изненада на тези избори, каза в предаването „Всичко коз“ по Канал 3 депутатът от ВМРО Александър Сиди. Самият той бе кандидат в листата на партията за евроизборите и получи над 4 хиляди преференции.

Ние всички знаехме, че избирателната активност ще бъде ниска. Всички политически анализатори, включително и част от медиите, обясняваха, че сме направили грешка, но след този резултат е друго. Ангел Джамбазки взе 40% от нашия вот и това показа, че той е единственият ярък и разпознаваем кандидат сред обществото, каза още той.

При резултатите, които виждаме от страната, Андрей Слабаков има преференции в почти всяка една секция - в някои повече, в други по-малко, което показва, че хората го харесват и това означава, че сме направили добре да го включим в нашата листа. В крайна сметка идеята беше да привлечем към себе си хора, които  мислят като нас, за да можем да направим този резултат, заяви Сиди.

Единствените, които сме засегнати от това пренареждане, бихме могли да бъдем само аз и моя колега Юлиан Ангелов. Всички други бяха след Слабаков така или иначе. Това беше очаквано и със сигурност всеки от нас е работил, така както е успял да мотивира едни хора около себе си, категоричен беше той.

Целия разговор гледайте във видеото>>>

Коментари

Напиши коментар

Вашият email адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са маркирани с *