Александър Сиди: ВМРО доказа в последните 5 години как се брани българския интерес в ЕП

Александър Сиди: ВМРО доказа в последните 5 години как се брани българския интерес в ЕП

10 май 2019  |   0 коментара

ВМРО доказа през последните 5 години в Европейския парламент как може да се работи и да брани българския национален интерес.

Това заяви по време на предизборен дебат в ефира на НОВА кандидатът от листата на ВМРО – Българско национално движение за евроизборите Александър Сиди.

Ангел Джамбазки изпълни със смисъл думата евродепутат. Преди това имаше едни пенсионирани политици, които никой не помни. Ще направим това, което е необходимо, за да може България да заеме своето достойно място в Европейския парламент, каза кандидатът за евродепутат, ВМРО – БНД Александър Сиди.

Той коментира и приетите на първо четене промени в закона, които разширяват периметъра на неизбежната отбрана. 

Това е наш законопроект и ние сме го внесли. Аз гласувах с удоволствие. От години говорим, че това трябва да се случи, смята Александър Сиди.

По въпроса за доходите на българина и пакета „Мобилност” Сиди заяви:

Ако нашите български евродепутати, особено трима от тях, ходеха редовно на работа и бяха отишли на най-важното си гласуване – проблемът с доходите на поне 500 000 души щеше да бъде решен. Планът „Макрон” се опита да открадне бизнеса и доходите на тези 500 000 българи. Категорично съм против този пакет.

Коментари

Напиши коментар

Вашият email адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са маркирани с *