Александър Сиди: Битовата престъпност залива страната

Александър Сиди: Битовата престъпност залива страната

30 октомври 2017  |   0 коментара

Няма никакво напрежение в Обединените патриоти. Това заяви народният представител и член на Изпълнителния комитет на ВМРО Александър Сиди в предаването „Денят на живо“ по Канал 3.

Предполагам, че Каракачанов и Симеонов си говорят, не следя комуникацията им. На ниво парламентарна група Обединените патриоти имат перфектен диалог. Имаме забележки в Бюджет 2018, но това се коментира с нашия коалиционен партньор. Може да има корекции, намаляване на местата, откъдето може да има изтичане на средства и увеличаване на парите в някои сектори. Към сектор „Отбрана“ се гледаше пренебрежително, за първи път е осигурен толкова голям бюджет, коментира Александър Сиди.

Битовата престъпност залива страната, бе категоричен народният представител от Патриотите от ВМРО.

ВМРО призова да бъде създадено районно управление в село Розино. Работи се върху създаването на приемни на полицията в по-малките населени места, уточни Сиди във връзка с циганския побой над служители на горското стопанство в Карлово. По думите му се увеличава съставът на полицейските части, но не може този проблем да се реши с магическа пръчка, необходимо е изкарването на 4-годишния мандат на правителството.

Трябва да има повече превенция за типа престъпления като взривяване на банкомат. Според мен работи една и съща банда. МВР трябва да си свърши работата, поясни Сиди във връзка със случаите от последните дни на взривове на банкомати и банков клон в страната.

Обединените патриоти успяха да докажат, че работят за пътя на обединението. Българският народ плати цената за проблема с КТБ и държавата би трябвало да се намеси, ако наистина има разграбване на активите, каза още народният представител Александър Сиди. 

Целия разговор с Александър Сиди може да проследите във видеото >>>

Коментари

Напиши коментар

Вашият email адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са маркирани с *