Александър Сиди, Андрей Слабаков и ген. Димитър Шивиков посетиха Пещера и Брацигово

Александър Сиди, Андрей Слабаков и ген. Димитър Шивиков посетиха Пещера и Брацигово

12 май 2019  |   0 коментара

На 11 май в град Пещера се проведе среща на кандидатите за български представители в Европейския парламент от листата на ВМРО Александър Сиди, Андрей Слабаков и ген. Димитър Шивиков. В празничния ден центърът на града бе изпълнен с хора и много българи лично поздравиха тримата кандидати, като изразяваха одобрението си за тях и за борбата, която води ВМРО в защита на българщината. Под звуците на патриотичните си песни, които разчувстваха сърцата на присъстващите любители на българската народната музика, на площада се зави традиционно българско хоро.

Като домакини д-р Николай Пенев - председател на ВМРО - Пещера, и Стефан Балабанов призоваха от трибуната за подкрепа на доказалите се български патриоти за да може повече от тях да отстояват интересите на България в Европейския съюз. Тримата кандидати отправиха посланията си с емоционална реч в характерния за всеки от тях стил, като думите им срещнаха разбиране и получиха аплодисментите на присъстващите. 

По-късно кандидатите уважиха празника на град Брацигово и бяха посрещнати от членове и симпатизанти на местната структура на ВМРО. В разговора бяха засегнати актуалните теми за предстоящите избори и за важните задачи, които предстоят за решаване от ВМРО в Народното събрание и Европейския парламент. 

По рано през деня председателят на ВМРО - Брацигово, Христос Рамбов се поклони пред паметника на героя от априлското въстание Васил Петлешков. От името на ВМРО бе поднесен венец за почит към героичното дело на априлци, които залагаха живота си, за да я има България.

За да я има България, от нас, техните наследници, сега не се иска такава саможертва, а се иска да проявим отговорност и да подкрепим българските патриоти, като гласуваме с № 3 в бюлетината. Да живее България!

Коментари

Напиши коментар

Вашият email адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са маркирани с *