Александър Сабанов: Убедени сме, че Ангел Джамбазки ще бъде избран пак за евродепутат

Александър Сабанов: Убедени сме, че Ангел Джамбазки ще бъде избран пак за евродепутат

20 април 2019  |   0 коментара

След като няма да се явим трите партии от формацията „Обединени патриоти“, няма смисъл да се явяваме по две срещу една, тъй като това ще доведе до разцепление. Ние поставихме условие да се направят вътрешни избори, чрез които да бъде избран водача на листата и тя да се  нареди според това кой какво заслужава. Нямаше време, затова излъчихме нашия водач - Ангел Джамбазки, посочи депутатът от ВМРО Александър Сабанов в „Денят ON AIR“ по „България ОН ЕР“.

Сабанов коментира, че Ангел Джамбазки е един от най-известните и разпознаваемите евродепутати. По думите му той е в десятката на най-активните и в Европарламента.

Депутатът от ВМРО посочи, че „Обединени патриоти“ не са се разцепили, а резултатите от евровота ще покажат кой от формацията заслужава повече доверие и кой вече го е заслужил.

От ВМРО винаги сме били за добрия тон. Трябва да се работи за евровота и няма за кога да се усмиряване и събираме. Ние сме убедени, че Ангел Джамбазки ще е евродепутат, заяви Сабанов пред „България ОН ЕР“.

Стана ясно, че в листата на ВМРО за евровота ще участват Андрей Слабаков и Димитър Шивиков. По думите на народния представител от ВМРО всички кандидати в нея са граждански лица, които са известни и свестни.

Александър Сабанов призова гражданите да излязат да гласуват, независимо за коя партия. По думите му най-важно за изборите е да има избирателна активност. Той коментира, че 35% от българите все още не са решили за кого да гласуват и че те могат да променят изцяло социологическите данни, валидни до този момент.

Според него оставките във властта заради скандалите с апартаментите не успокояват гражданите, а единствено оставят у тях горчив вкус.

Гледайте целия разговор във видеото>>>

Коментари

Напиши коментар

Вашият email адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са маркирани с *