Александър Сабанов поведе дружината на „Обединени патриоти” в Силистра

Александър Сабанов поведе дружината на „Обединени патриоти” в Силистра

23 февруари 2017  |   0 коментара

На снимката /отляво надясно/ - Димчо Кьосев, Александър Сабанов, Веселин Георгиев и Йордан Ковачев

Бизнесменът Александър Сабанов ще е водач на листата на кандидатите за народни представители от коалиция „Обединени патриоти – НФСБ, АТАКА и ВМРО“. Той е издигнат от гражданската квота на ВМРО и е единственият водач на предизборна листа от четирите основни „играчи” в Силистренско – ГЕРБ, БСП, „Обединени патриоти” и ДПС, които имат реален шанс да вкарат свой представител в 44-тото Народно събрание.

Заместник-председателят на ВМРО Искрен Веселинов представи пред медиите кандидата и другите в листата, пожелавайки им успех. Веселинов заяви, че е крайно време държавната машина да обърне нужното внимание за развитието на Северна България и депутатите на „Обединени патриоти” ще се борят за това в бъдещия парламент. Друг фактор за развитието на региона е ефективното използване на капацитета на река Дунав и възстановяването на работата по Дунавската стратегия, „която все още е само на хартия”, допълни бившият депутат от Русе.

След Александър Сабанов в листата са още областните председатели на партиите в коалицията. На второ място е лидерът на НФСБ в Силистренско Йордан Ковачев, на трето Димчо Кьосев от „Атака” и на четвърто – Веселин Георгиев от ВМРО. Всички заявиха готовността си за предстоящата кампания и споделиха част от бъдещата предизборна платформа. Според Александър Сабанов само „Обединените патриоти” държат на думите си и ги претворяват в дела, принцип по който и той винаги е работел за благото на силистренци. Според него много от избирателите вече са се уморили „да се лутат вляво и вдясно” без да виждат реални резултати от нещо свършено. Шанса за победа Сабанов видя и в недоволството на силистренци за сетен път да дадат доверието си за столични „парашутисти”, водачи на листите на основните опоненти в изборите.

На 26 февруари „Обединените патриоти” в Силистра откриват кампанията си и започва срещата с избирателите по всички населени места в областта.

Коментари

Напиши коментар

Вашият email адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са маркирани с *