Александър Сабанов за газовите уредби: Който замърсява по-малко, трябва да плаща по-малко

Александър Сабанов за газовите уредби: Който замърсява по-малко, трябва да плаща по-малко

24 юни 2020  |   0 коментара

От ВМРО са убедени, че предложението няма да срещне съпротива в парламента

50% по-нисък данък да плащат собствениците на автомобили с газова уредба. Това предлагат от Обединени патриоти, а Александър Сабанов от ВМРО разкрива причините за това предложение в предаването „Патарински LIVE“ по Канал 3.

В основата на нашето предложение за по-нисък данък за автомобилите с газови уредби стои идеята този, който замърсява по-малко, да плаща по-малко, каза Сабанов.

Той изтъкна факта, че в момента цената на природния газ е ниска и заяви, че оптималният вариант за хората в момента е да се погрижат както за природата, така и за джоба си.

Според мен няма толкова много време, за да не бъде изпълнен мандата. Когато говорим за един мандат, всеки един от коалиционните партньори е влязъл, за да изпълни своите предизборни обещания, подписани в коалиционното споразумение. Когато тези споразумения не се спазват, въпрос на време е всеки сам да прецени бъдещето си в коалицията, сподели още депутатът на въпрос за стабилността на коалицията и шансовете за нови предсрочни избори.

Александър Сабанов се възползва от случая, за да изтъкне позицията на Патриотите по повод НСО и сформирането на паралелна охранителна структура към МВР. Той подчерта, че няма смисъл от две звена с една-единствена цел, но не пропусна да отбележи, че в Службата за охрана понастоящем работят истински професионалисти, които умеят да вършат това, за което са назначени.

Александър Сабанов е категоричен, че идеята за доброволните отряди няма да бъде изоставена с лека ръка и той и колегите му ще настояват за спазване на коалиционното споразумение с ГЕРБ.

Цялото интервю вижте във видеото >>>

Коментари

Напиши коментар

Вашият email адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са маркирани с *