Александър Сабанов: Залагаме на този, който е доказал във времето, че прави нещата да се случват в Тутракан – д-р Димитър Стефанов

Александър Сабанов: Залагаме на този, който е доказал във времето, че прави нещата да се случват в Тутракан – д-р Димитър Стефанов

24 септември 2019  |   0 коментара

Източник: „Паралел 44

На пресконференция в Тутракан дадена от народните представители Александър Сабанов и Искрен Веселинов официално бе обявена подкрепата на ВМРО за д-р Димитър Стефанов като кандидат за кмет на община Тутракан.

Д-р Димитър Стефанов е издигнат от Инициативен комитет с председател д-р Любомир Бойчев. Неговата кандидатура бе регистрирана в Общинската избирателна комисия.

Във връзка с предстоящите на 27 октомври избори за кметове и общински съветници регистрирахме Местна коалиция „Алтернативата на гражданите“, в която са включени ВМРО -Българско национално движение, Партия на зелените и Земеделски народен съюз, обяви народният представител Александър Сабанов. Ние сме единствената партия или коалиция на територията на община Тутракан, която не издига кандидат за кмет на общината, защото подкрепяме кандидатурата на сегашния кмет - д-р Димитър Стефанов. Решихме да заложим на този, който е доказал във времето, че прави нещата да се случват в Тутракан, направи града и общината по-хубави и известни, а хората - по-доволни.

Тук съм в качеството си на заместник-председател на ВМРО, каза Искрен Веселинов. В своята практика ВМРО винаги се е стремяла да подкрепя кандидати, които са полезни за гражданите на съответното населено място и община. В това отношение ние без колебание заставаме зад г-н Стефанов. Познавам неговата дейност от доста години. Често сме му помагали за развитието на Тутракан и затова заставаме зад него, защото се е доказал.

Коментари

Напиши коментар

Вашият email адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са маркирани с *