Александър Сабанов: Евроизборите ще бъдат отрезвяващи – ще се разбере кой какъв рейтинг има

Александър Сабанов: Евроизборите ще бъдат отрезвяващи – ще се разбере кой какъв рейтинг има

22 март 2019  |   0 коментара

Оръжията не убиват – хората убиват, изтъкна депутатът от ВМРО

Възможно е трите партии от „Обединени патриоти“ заедно да се явят на изборите. Няма как обаче 2/3 от Патриотите да се явят. Това е невъзможно. Ние искаме да се обединим. На когото хората вярват повече – той ще бъде водач на листата. Единственият начин, по който ще определим лидера на листата, е провеждането на вътрешни избори в ОП. Но не виждам драма да се явим и поотделно. Ние от ВМРО не се притесняваме.

Това категорично заяви в „Денят ON AIR“ по България ОН ЕР депутатът от ВМРО Александър Сабанов. 

Народният представител подчерта, че партията му иска да има добър тон в малката коалиция.

Но ако се явим заедно, ще бъде именно заедно. А не единият партньор да бъде отритнат. Каракачанов апелира да се явим заедно. Тези евроизбори ще повлияят отрезвяващо – ще се разбере кой какъв рейтинг има, каза още той.

Темата за законното притежание на оръжия винаги вълнува обществото. Според Сабанов, в България и Румъния са най-рестриктивните законодателства, касаещи притежаването на боеприпаси и оръжия.

Ние подкрепяме притежанието на оръжие в домашни условия, но без то да може да бъде изкарвано навън. Но ни най-малко не става дума за американския модел. Нека не забравяме, че оръжията не убиват хората. Хората убиват хора. Стане ли инцидент – веднага почва да се говори за забрана на оръжията. Всъщност става въпрос за психични болестни състояния. Не е опасно да притежаваш оръжие. Тези, които искат да притежават оръжие, първо трябва да имат чисто свидетелство за съдимост, след това минават курс, след това минават през Националната следствена служба, където ги проверяват обстойно, след това се отива в районното управление, където началникът и кварталният инспектор трябва да разрешат притежаването на оръжие, обясни Сабанов.

Гледайте видеото с целия разговор >>>

Коментари

Напиши коментар

Вашият email адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са маркирани с *