Александър Сабанов: Вот на недоверие преди председателството на ЕС няма да мине

Александър Сабанов: Вот на недоверие преди председателството на ЕС няма да мине

06 ноември 2017  |   1 коментар

Със сигурност кабинетът ще оцелее при вот на недоверие, каза Александър Сабанов, народен представител от ВМРО, в ефира на предаването „Денят на живо“ по „Канал 3“.

Работата на опозицията е да критикува. Борим се за постепенно увеличение на пенсиите. В бюджета за 2018 година има 520 милиона повече за пенсии. Кое правителство в началото на мандата си е вдигало пенсии? Мисля, че критиките на БСП са неоснователни. Бюджетът за 2018 е най-социалният досега и той е такъв, заради участието на Обединените патриоти във властта.

В сферата на здравеопазването е предвидено бюджетът на НЗОК да бъде увеличен с 400 млн. лв., каза още народният представител.

Всички знаем, че Валери Симеонов има несмилаемо чувство за хумор. Ако има проблем във военния сектор министър Каракачанов ще го защити. Няма конфликт между Валери Симеонов и Красимир Каракачанов. С неразположението, което той изказа на заседанието на правителството, е шега с летците, които отказаха да летят. 

Вотът на недоверие преди председателството на ЕС е ясно, че няма да мине. Ще оцелеем със сигурност, категоричен бе Сабанов. 

Целия разговор може да проследите във видеото >>>

Коментари

  • Приятел на България

    ноември 06, 2017 в 12:48

    Много е хубаво че Обединените Патриоти имат такива видни и добре подготвени представители от Силистреснко и Добричко като и г. Йорданов. Дали обаче Южна Добруджа ще оцелэ като българска земя имайки предвид нейната етнодемография, дали българите там ще оцелеят и дали няма да станат малцинство в идните 10-20 години?

Напиши коментар

Вашият email адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са маркирани с *