Александър Сабанов: БСП ще направят всичко, за да има напрежение в зала последната седмица

Александър Сабанов: БСП ще направят всичко, за да има напрежение в зала последната седмица

30 юли 2020  |   0 коментара

В последните дни преди ваканцията БСП ще направят всичко възможно, за да нагнетят напрежението в зала. В момента е обявена стандартна процедура относно 2 млрд. лв., когато бъде вкаран законопроекта относно изразходването на тези пари, то тогава премиерът ще дойде в зала и ще обясни къде и за какво ще бъдат харчени.

В понеделник бяха обявени след коалиционен съвет всички социално-икономически мерки, но това не значи, че на следващия ден те ще бъдат готови и входирани в Народното събрание, така че тази истерия на БСП не я разбирам. Ако трябва ще се съберем и извънредно, за да приемем тези мерки. Освен това, моето мнение е, че трябва отделно всеки  министър да говори пред Парламента, а не министър-председателят, защото в крайна сметка тези пари ще влизат по ресорните министерства.

Това каза в предаването „Темите“ по ТВ Европа народният представител от ВМРО в ПГ на „Обединени патриоти“ Александър Сабанов.

Относно протестите Сабанов сподели, че исканията на хората по протестите са прекалено разнопосочни. Едните са за смяната на системата, каквото и да значи това, но смяната на системата се прави на избори. В същото време всичките тези хора на избори казват: Ами няма да гласувам за тези партии. А това е единственият демократичен начин за избиране на ново управление, категоричен бе депутатът.

Целия разговор гледайте във видеото>>>

Коментари

Напиши коментар

Вашият email адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са маркирани с *